C:

Seria molt interessant començar a portar aquestes reflexions a les places de tots els pobles 💡 Bé, més que interessant, necessari

calbasi:

A la Coordinadora per la Salvaguarda del Montseny hem començat a plantejar-nos-ho ;-) Si teniu poble i quorum, podríem començar a organitzar equips de gent que anem a fer xerrades sobre la temàtica (no parlo només del Montseny, sinó de tot el pais).

Aquí en som uns quants que les podríem fer i, fins i tot podríem preparar material (diapos per quan hi hagi la possibilitat d’un projector), videos introductoris, etc.

En tot cas, si teniu àgora (espai) i una mínima capacitat de convocatòria, i us cal, demaneu-ho!

I si teniu ganes de participar, preparant el material i/o formant part de l’equip de “xerraires” :-p doncs igual, podeu incorporar-vos al grup de treball (militants)

C:

Si, vull formar part Com ho faig?

arbocenc
mod
creator
link
02M

Si et sembla crearem una comunitat a Collapse.cat (algo així com “grup de difusió”) i allà ens podem anar organitzant ;-) Et sembla? Si ens cal, en comptes de fer servir aquesta eina, puc muntar una segona eina, https://www.discourse.org/ que te més funcionalitats (més complexitat), com per exemple pots veure aquí:

https://foro.moneda-libre.org/

Però ara d’entrada amb el que tenim (lemmy) jo diria que n’hi haurà prou per funcionar amb un “fòrum” a on podem conversar, penjar materials, rebre peticions, sumar voluntaris, etc.

arbocenc
mod
creator
link
02M

I concretant una mica més, podríem fer la primera xerrada a Cardedeu (o comarca) aprofitant que ens cau a prop :-p i preparar, per aquesta xerrada, les diapos per fer-les, que publicades poden servir per altres col·lectius a fer les seves pròpies xerrades, etc. O sigui, que d’aquesta primera xerrada ja sortiria un material amb copy-left, editable i reutilitzable.

Si gravem la xerrada i també la publiquem, i des d’altres places/pobles hi ha interès, doncs podem anar fent-les! I sumar més gent al col·lectiu de difusió, etc.

El moviment es fa caminant…

@Carmen@collapse.cat
link
12M

Perfecte Parlem fora del ciberespai!!

CA:

Belluga’t, mou-te!

Hi ha moltes coses a fer, sol o col·lectivament, per difondre la informació, mobilitzar el personal i treballar per canviar el present i el futur.

En aquesta comunitat podem plantejar accions, debatre-les i organitzar-nos.

ES:

¡Muévete!

Hay muchas cosas para hacer, solo o colectivamente, para difundir la información, movilizar al personal y trabajar para cambiar el presente y el futuro.

En esta comunidad podemos plantear acciones, debatirlas y organizarnos.

Fedivers (Mastodon, etc):

  • @actua@collapse.cat
  • 0 users online
  • 2 users / day
  • 2 users / week
  • 2 users / month
  • 2 users / 6 months
  • 1 subscriber
  • 1 Post
  • 3 Comments
  • Modlog