Loving Lemmyverse!

  • 94 Posts
  • 89 Comments
Joined 2Y ago
cake
Cake day: Dec 10, 2020

help-circle
rss
Python wraper for Akkoma API (WIP) permet crear una aplicació, obtenir el token d'accés i publicar apunts en l'instància Akkoma configurada.

sí, el bot finances dona informació precisa sobre com va la cosa. No, no faig campanyes.


Akkoma és un fork de Pleroma que és una plataforma de micro blogs que federa amb altres servidors que suporten ActivityPub. Els desenvolupadors de Akkoma estan solucionant tots els problemes (issues) que tenia Pleroma sense resoldre i estan eliminant del codi les funcionalitats que el feien pesat com per exemple Xat. Té pinta de arribar a ser el millor programari de tot el fedivers.

Si arriba a tancar-se mastodont.cat també es tancarà aquesta instància Lemmy.


mastodont.cat i serveis relacionats seguiran funcionant de manera indefinida sempre i quan no es perdin diners.

I like to see my code getting attention, thank you @poVoq@lemmy.ml


Aquesta tarda a les 19:00 veurem les novetats que ens presentarà Apple, entre elles iOS 16.
1Update error from 0.16.3
Following official instructions for Docker and when I run 'docker-compose up -d' it throws this error: Pulling lemmy (dessalines/lemmy:0.16.5)... 0.16.5: Pulling from dessalines/lemmy ERROR: no matching manifest for linux/amd64 in the manifest list entries
fedilink

this is what it says (it comes disabled by default) Trackinglemmy.cat actualitzat a la versió 0.16.3

Test all you want and then choose the best for you. Or keep using all of them if you wish. By the way, yes, it’s kinda redundant.


lemmy.cat actualitzat a la versió v0.16.1

lemmy.cat actualitzat a la darrera versió v0.16.0

If you want focus in your work and not in your distro features just use Debian.


lemmy.cat actualitzat a la versió v0.15.4!
"We just released a new patch which fixes an important federation problem. Due to a mistake in the code, activities were only sent out once, even if delivery failed (e.g. because the target instance is down, or a temporary connection issue). Instance admins should definitely upgrade. This problem is fixed, so that failed deliveries are retried up to 9 times, with exponentionally increasing intervals. The only limitation now is that it will not keep retrying after Lemmy is restarted, but that case should be less common."


Try installing Firefox Focus (the app)Diverses sol·lucions a errors
you must follow the Lemmy community of your choice from your fediverse account, it’s all what you need to do. But we aware that as far as I know Misskey don’t federate with Lemmy servers.
He creat aquesta comunitat per a tots els temes relacionats amb Apple
1

Llistat de programes optimitzats per els processadors Apple Silicon

Not sure if I want see lemmy.ml's Modlog
I can see lemmy.ml's Modlog from my Lemmy instance. I'm not sure if I want see it or not. Maybe could be useful give admins the option to deactivate it. ![lemmy.ml modlog](https://lemmy.cat/pictrs/image/48bf8c42-a1b7-4459-9af1-933abac79eaa.jpeg)
fedilink

Lemmy ara té intàncies privades, noves opcions de registre, verificació de correu electrònic opcional i bloquejos temporals!

Many years ago after my first Linux distro installation ever I was spreading it to an IRC channel like ‘hey, I’m on Linux now, nobody can hack me’. Few minutes later someone replied me: ‘check your root directory content’ I found a new text file ‘hacked’, opened it: ‘had been so easy’


I think is Ok because important thing here is the software itself, Mastodon.


Un estudi fet amb més de 38 milions de persones a Anglaterra mostra que la infecció pel coronavirus significa un risc molt més elevat de miocarditis que no pas rebre les vacunes d'AstraZeneca, Pfizer o Moderna

La Informàtica és la ciència o tècnica relativa a la tecnologia que estudia el tractament automàtic de la informació utilitzant dispositius electrònics i sistemes computacionals. En el que avui en dia coneixem com a informàtica hi influeixen moltes de les tècniques i de les màquines que les persones han desenvolupat durant la història per donar suport i potenciar les seves capacitats de memòria, de pensament i de comunicació. D'entre aquestes màquines cal destacar l'ordinador.

Domini lemmy.cat renovat!
Just ara mateix he renovat el domini lemmy.cat per un any més, fins el 9.12.2022.

Jutges experts mundials en immersió i karaokes
"Total, que aquí tot ha de passar per la justícia. La salut, les pandèmies i... com s'ha d'ensenyar a les escoles! Quantes hores de matemàtiques han de rebre els nostres fills? I de química? I de llengua? Doncs això ho ha de decidir un jutge. Ara el Suprem confirma que el 25% de les classes han de ser en castellà. Per què? Perquè ho diuen ells. I amb quin criteri? Amb el del pojyocreoque, també conegut com “els cunyats al poder”. Que, ja li ho dic ara, en algunes aules d'alguns llocs ja ens agradaria a molts que el 25% de les classes fossin en català. On s'ha de signar?"

Com a gran novetat Lemmy ja federa amb Mastodon i Pleroma! Des-de qualsevol servidor d'aquests dos programaris es poden seguir les comunitats de Lemmy però no només això, també es pot interactuar amb comentaris que apareixeran en la comunitat Lemmy!

tweet2toot will replicate all tweets and threads of the Twitter user of your choice.
fedilink